Kang Arie kuwe…

Sugeng rawuh alias selamat datang nang Blog Ngapak Area.
Jenenge bae “never ending ngapack”, ya ngapak-ngapake never ending lah..

Blog 100% karya cah kebumen (biasa disebut bumen thok) nanggo bahasa pemrograman JavaScript (weleh, nggaya, maksude bahasa jawa), daripada nggawe kegiatan sing ora-ora kaya narkoba, miras (minuman keras = alkohol, udhu es batu) mending disaluraken sing positif-positif bae.

Njaluk pangapurane ya nek isi blog kiye esih berantakan ora nggenah, jenenge be agi belajar. Ajah kelalen aweh saran, kritik, komentar, ngomeh-ngomeh, dll terserah ben isa nambah kemajuan.

ya uwis kaya kuwe thok lah, akeh-akeh melas sing maca :-).

Kang Arie

[Never Ending Ngapack]

Iklan

11 Komentar Add your own

  • 1. masbadar  |  Juni 11, 2008 pukul 7:55 am

    salam kenal..
    i thouth nge-pack gak taunya ngapax

    http://www.masbadar.co.cc
    wong cilacap

    Balas
  • 2. kangarie  |  Juni 11, 2008 pukul 9:40 am

    Ya, padha2 lam kenal bae.. hidup ngapak..!!! Lestarikan bahasa ngapak..!!!
    [Never Ending Ngapack]

    Balas
  • 3. paganinitanmalaka  |  Juni 11, 2008 pukul 12:16 pm

    sip. tek dukung abis ngapakmu. tapi aja kelalen, kunjungi uga blogku. ben melu terkenal. kaya kue. aku wong banyumas tapi lagi urban neng tangerang, bayangna lah anggone kangen karo bahasa sing ngapak. kupat lepet campur santen. nek koe lepat, tek siram santen.

    Balas
  • 4. dion2006ti  |  Juni 12, 2008 pukul 3:05 pm

    mampir nang blogku entuk saka ngendi kang ??
    he..he..he
    koe piye kabare
    arep dadi bloger juga kie ceritane

    Balas
  • 5. kangarie  |  Juni 13, 2008 pukul 12:42 pm

    @ paganinitanmalaka
    aduh kang, jenengane dhawa temen, angel… Ya, kemon lestarikan ngapak…!!!
    tapi aku emoh disiram santen ya…

    @ dionti2006
    hahaha… ora sengaja weruh rai sing kaya kenal, tek klik jebule emang bener..
    ya kiye agi mandan modern sithik, njajal ngeblog…

    Balas
  • 6. Brs Mustolih  |  Juni 25, 2008 pukul 5:07 am

    kang arie, asline ngendi daleme sampeyan? matur nuwun dolan meng blogku, diwei masukan dong tampilane priwe?isine priwe?ya insyaallah tek lebogna nag blogrollku, aku lagi menyesuaikan karo wordpress beda karo sing wingi-wingi iki anyar, mandan bingung gole menyesuaikan…. maklum ya…

    Balas
  • 7. kangarie  |  Desember 15, 2008 pukul 3:29 pm

    @ Kang Brs Mustolih
    Aq kes desa wanasari, cedek terminal anyar bumen. Ya kiye aq be agi sinau, sering salah juga..

    @ Kang NAufal
    Wah apa maning kuwe kopdar? Koperasi Daerah ? Hahaha Ana2 bae rika lah..

    @ Kang Trajukrakal
    Ya ora papa.. tenang bae.. Kiye anu melu2 slogane kota jogja (never ending asia). maklum, saiki aQ agi golet ilmu nang kene..

    Balas
  • 8. chuanx's  |  Maret 25, 2009 pukul 11:48 am

    Melu nyrandu olih lah ya kang..

    salam kenale bae kan bangsa pengenyongan alias ngapaker’s.

    melu nyuksesaken kang, slogan : ngapak, never ending

    enyong be lagi gremetan nata blog, yah bisane basa ngapak, ya go ngapak baelah..

    Balas
  • 9. dulkem1n  |  Maret 30, 2009 pukul 12:47 pm

    kang, wanasarine karo nggone pak margone ngendine

    Balas
    • 10. kangarie  |  Mei 15, 2009 pukul 3:52 pm

      pak margono lor kaligawe..??? kae ya ketua RTne nyong lah…

      Balas
  • 11. mustofa  |  Agustus 7, 2009 pukul 1:12 am

    wah apik temenan bloge mas arie, nuwun sewu ki mung mampir sedhela bae

    Balas

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


%d blogger menyukai ini: