Kaos Facebumen Tahun Baru 2010

Dalam rangka menyongsong taun baru 2010 rencana garep gawe maning kaos facebumen maning..

kie contone sing wis dadi lan wingi wis pada dienggo nang acara kopdar + silaturrahim., lan acara poto2 nang musium fatahillah bareng karo kang anto jadul tvone.. NEK KURANG DETAIL, KLIK BAE GAMBARE…

kaos facebumen kaos facebumen
kaos facebumen kaos facebumen

kie desain nggo 2010..!!!

kaos facebumen kaos facebumen kaos facebumen

warna: tersedia versi ireng karo versi putih..

Regane: 50 ewu..

Sing pengin dikirim liwat TIKI, nambaih ongkos kirim bae…

Oke, sing pengin pesen nggawe kaos kiye, klik kene..

kaos facebumen

Kaya kuwe, mudeng kan.. Nek wis mudeng + pengin nggawe ya gagean pesen.. Nek ora cepet2 mbok keenteken stok..!!!

OKE..!

Kaya kue bae ya.. Nek ana pertakonan2 liyane bisa nginbox meng fbku (user fb: Arie Kurnianto / bewoxxmania@yahoo.co.id)..

Salam inyong..

Iklan

Oktober 24, 2009 at 1:26 am 22 komentar

Selamat Jalan Kenanganku

kaget ketika mendapat sms dari seorang teman yang mengatakan bahwa wanita yang dulu pernah mengisi hati kini telah pergi untuk selamanya. seketika teringat kenangan2 saat bersama. mengapa secepat ini kamu pergi? padahal kita belum sempat bertemu lagi. hanya kemarin2 sempat smsan dan telpon2an. setelah itu, mungkin hpmu hilang dan nomermu tak dapat dihubungi lagi. kini tiba2 kudengar berita kau telah kembali menghadap pencipta.

tapi kita manusia, mana tau apa yang akan terjadi besok, nanti, satu jam lagi, semenit lagi. takdir memang sudah ditetapkan bahkan sebelum manusia lahir.

selamat jalan mantan kekasih. kenangan saat bersama, yang baik dan jelek, tak akan hilang dari memori. semoga kamu tenang disisiNya.

Amin.

(selamat jalan nde…)

Oktober 22, 2009 at 1:50 am Tinggalkan komentar

Verifikasi Account Facebook

Akeh sing pada takon, garep ngeadd batire, nulis nang wall grup, lsp ko mawi kon nglebokaken kode2 ra nggenah.. nyuwen2i..
Nah ben ra nulis2 kode carane priwe sih..???

Langsung bae ra kakehen pendahuluan.. Kie carane…

1. Nek pas ana bagian sing kon nglebokaken kode, klik bae tulisan “verifikasi akun anda”.

11

2. Bar kue metu jendela anyar. Lebokaken nomer hpmu. Angka 0 (nol) pertama ora usah. Wis diganti +62 sih.. trus klik “konfirmasi”

12

3. Bar kue ana sms saking facebook meng hpmu. Kie sms sing mlebu meng hpku.

Kode konfirmasi facebook seluler 4trwzh
tarif standar/biaya lain berlaku

Pengirim
Facebook

Lebokaken kode kue meng kotakan. Trus klik “konfirmasi”

09

4. Akun facebook terverifikasi.. wis mung kaya kue tok.. mengko wis ra ana jaman lebok2na kode maning..

10

Tambahan:

  1. Langkah2 kie bisane nganggo komputer. Dadi ya sempat2aken bae meng warnet..
  2. Verifikasi langsung liwat hp nyong rung ngerti carane. Monggo sing wis ngerti dibagi2kaken meng batir2e.
  3. Nomerku nganggo Indosat. Pernah njajal Telkomsel ora berhasil L. XL lan operator liyane rung tau.

Sing pengin ngeprint tutorial kie, monggo kirimaken alamat email rika. mengko tek kirimi sing versi mikrosop word.

Salam nyong

Arie Cahkeboement Nggoletcewe Nggobatirurip

September 29, 2009 at 2:56 am 13 komentar

njajal posting nganggo hp

wah tambah canggih jamane siki lah. kie siki bisa posting liwat hp. carane ketik bae nang browser hpne: m.wordpress.com trus login kaya biasane. nah berhubung versi m (mobile) dadi datane ora gede. ujung2e, ngirit lah.

paling2 sing esih kurang ora ana sing go uplod poto. isane posting tulisan2 tok. ora papa lah.

wis kaya kie bae. jal ngko gari tek tiliki nganggo komputer.

September 1, 2009 at 2:26 am Tinggalkan komentar

sing pengin duwe unofficial kaos facebumen

Assalamu’alaikum Wr. Wb.

Kiye ana Unofficial Desain kaos facebumen (para anggota facebook saking kebumen). Monggo disawang dipit. (Nek kurang gede diklik bae kuwe salah siji gambare).

Tapine berhubung ora ana dana sing nggo nalangi nggawe akeh, dadine sing pengin melu nggawe kaos kiye, carane:

– Transfer duit Rp 35ewu meng nomer rekening BCA 4230159934 an Ari Kurnianto

– Konfirmasi sms meng 08562908246, tulisaken jenengane, jenis kelamin, ukuran, karo model. Tuladha: “Kulanuwun.. Nyong Mbah Tugiman, lanang, pesen sing model B1, ukurane L.”. kiye mung tuladha, dadi nek garep beda maning ya ora papa. Nek wis konfirmasi kan nyong gari niliki wis mlebu apa urung..

– Nah, nek wis ana wong minimal 50an apa luwih, nyong nembe mangkat meng tukang nggawe kaose.

– Njukute ngesuk badhan, pas acara silaturrahim nang alun2..

Kaya kuwe, mudeng kan.. Nek wis mudeng + pengin nggawe ya gagean transfer.. Nek ora cepet2 ya bisa2 ngesuk badhan urung dadi..

Kaya kiye bae ya wis ya..

Wassalamu’alaikum Wr. Wb.

Salam nyong.

Agustus 6, 2009 at 11:12 pm 12 komentar

Bedane Virus, Worm, Trojan

Sing tukang utak atik komputer mesti ngerti sing jenenge virus.. Bener, sing tukang ngrusak program lah.. Tapi apa bener kabeh kuwe virus..?? Ora mesti sedulur2.. Ana juga Worm, Trojan..

Apa kuwe..??? Waca bae nang http://mazarie.web.id/?p=110

Mei 24, 2009 at 11:57 pm Tinggalkan komentar

Video Ngeres artis Wulan Guritno..

Pada ngerti britane urung… Artis sing ayu banget Wulan Guritno mlebu nang video ngeres2 sing tukang didelengi nganggo HP…??? Waca bae ya nang http://mazarie.web.id/?p=70

Cukup semeno bae…

Mei 17, 2009 at 4:49 pm 5 komentar

Pos-pos Lebih Lama Pos-pos Lebih Baru


facebooke inyong

goleti dewek.. hehehe.. :p

Sing wis kesasar mengeneh

  • 6,860 wong